Taitoniekantie 13

Henkilötietolaki (523/1999) 10 § ja 24 §

Rekisterin pitäjä

As Oy Jyväskylän Kortekoti
Taitoniekantie 13 i 102
40740 Jyväskylä

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Verkkosivujen ylläpitäjä
Jenni Kokko
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

As Oy Jyväskylän Kortekodin verkkosivujen käyttäjähallinta. Suurin osa sivuston sisällöstä on tarkoitettu vain asukkaille ja osakkaille, joiden tulee kirjautua sivustolle nähdäkseen rajatun sisällön. Kerättyjen tietojen perusteella varmistetaan, että rekisteröityjä on taloyhtiön asukas tai osakas.

Rekisterin tietosisältö

Henkilön nimi, sähköpostiosoite, onko käyttäjä osakas vai asukas sekä asunnon numero. Tiedot saadaan käyttäjiltä heidän rekisteröityessään sivustolle.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Käyttäjätietoja säilytetään vain sähköisesti. Käyttäjätietoihin pääsee vain sivuston ylläpitäjä.

Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa omat tietonsa. Tarkastuksen voi tehdä suoraan omalla käyttäjätunnuksella tai tarkastuspyynnön voi esittää sivuston ylläpitäjälle.

Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Rekisterinpitäjän on ilman aiheetonta viivytystä oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta oikaistava, poistettava tai täydennettävä rekisterissä oleva, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tai vanhentunut henkilötieto. Korjaamispyyntö on esitettävä yhteyshenkilölle.

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Henkilötietolain 30 §:n mukaan rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Tämän rekisterin tietoja ei käsitellä yllämainittuja tarkoituksia varten.


Tältä sivustolta löydät tietoa As Oy Jyväskylän Kortekodista. Mm. yhtiökokouspöytäkirjat, kartat, tietoa saunoista ja pyykkituvista näet vain sisäänkirjautumalla.

Ohjeita kirjautumiseen

Lomakkeella osakkaat ja asukkaat voivat pyytää ylläpitäjältä käyttäjätunnuksen sivuston suljettujen tietojen katselemiseen. Tunnuksen saa vasta kun muuttoilmoitus on toimitettu isännöitsijälle. Muuttoilmoituksen voi tehdä myös sähköisesti isännöitsijän sivuilla.

Linjasaneeraushanke

As Oy Jyväskylän Kortekodissa on käynnissä linjasaneeraushanke, joka toteutetaan perinteisellä menetelmällä. Urakka kilpailutettiin keväällä 2017 ja urakoitsijaksi valittiin Mak-Tek Oy. Remonttivaihe käynnistyi 15.5.2017 ja linjasaneeraushanke valmistuu marraskuussa 2018.

Kirjautumalla lisätietoja linjasaneeraushankkeesta.

 

Tietosuojaseloste